Tesla24h Pomoć na put

Česta pitanja

Bilo gde da Vas zadesi nezgoda na putu TESLA24h POMOĆ NA PUTU u najkraćem roku stiže do Vas. U svakoj situaciji može da se desi kvar na automobilu, bilo da ste krenuli na poslovni put, na odmor sa porodicom (kada kažemo porodica, DA mislimo i na kućnog ljubimca) ili jednostavno ste krenuli da se provozate.

Odgovor je DA. Dobijate svu neophodnu pomoć na teritoriji cele Srbije ukoliko ste korisnik TESLA RS PAKETA, TESLA LIČNOG PAKETA, TESLA COMBO PAKETA i TESLA VIP PAKETA.

Odgovor je DA. Sva naša stručna lica su Vam na raspolaganju 24 h dnevno svaki dan u godini tokom trajanja Vašeg paketa.

Odgovor je DA. Korisnici TESLA24h pomoć na putu imaju i stručnu pomoć pri naplati štete kod osiguravajućeg društva.

Odgovor je DA. TESLA 24h pomoć na putu ima u svojoj ponudi pakete koji se odnose na pomoć na putu širom Evrope poput VIP, COMBO i EVROPA paketa pomoći na putu.

U tom slučaju može se prebaciti paket na drugo vozilo kada nas kontaktirate.

Odgovor je DA. Za svako naredno šlepovanje imate 20 posto popusta i to u neograničenom broju.

Odgovor je DA. Svakom našem korisniku na raspolaganju smo 24h dnevno tokom cele godine svih 365 dana u godini.

Cene su iskazane za svaki paket na godišnjem nivou.

Odgovor je Da. Svaki dan, od 00 do 24h, svakog dana u godini uključujući i praznike.

Na prvom mestu čućete ljubazno osoblje koje će Vas saslušati sa pažnjom i uputiti Vas sa koracima koji će biti preduzeti istog momenta. U zavisnosti od onoga što se desilo i zbog čega je automobil stao, možete očekivati šlepanje do najbližeg servisa ili do mesta prebivališta korisnika u slučaju kvara ili nezgode bez naknade (u zavisnosti od paketa). Ukoliko je potrebna intervencija na licu mesta u slučaju manjeg kvara (struja, nestanak goriva, pneumatik…) ona će biti izvršena.

Odgovor je DA. Ukoliko imate neki od naših paketa pomoći na putu koji pokriva i inostranstvo.

U slučaju potrebe intervencije na terenu, šalje se naše najbliže vozilo sa ciljem najbržeg mogućeg rešavanja problema korisnika. Sem što nam je to obaveza, isti nam je i cilj – rešiti problem u najkraćem mogućem roku.