BILO GDE U BILO KOM TRENUTKU,TU SMO ZA VAS

TESLA24h POMOĆ NA PUTU – KADA VAM JE POMOĆ NEOPHODNA

Bilo gde da Vas zadesi nezgoda na putu TESLA24h POMOĆ NA PUTU u najkraćem roku stiže do Vas. U svakoj situaciji može da se desi kvar na automobilu, bilo da ste krenuli na poslovni put, na odmor sa porodicom ili jednostavno ste krenuli da se provozate.

U svakom trenutku računajte na nas, jer mi smo tu da mislimo i nađemo rešenje problema ma kakav bio i gde god da Vam se desio!


POMOĆ NA PUTU

Najbolje je kada ste na putu da sve prođe kako ste planirali i bez problema. Međutim, koliko god se trudili, ponekad su stvari van naše kontrole. Tako je i sa saobraćajnim nezgodama. Ukoliko Vam se dogodi kvar na automobilu ili saobraćajna nezgoda u Srbiji ili bilo gde u Evropi, svi paketi pomoći TESLA24h pokrivaju i usluge pomoći na putu.

Tokom cele godine, svih sedam dana u nedelji, 24h dnevno, naši stručnjaci i svi zaposleni su tu za Vas.

Dovoljan je jedan poziv i šta god da se dogodilo, biće rešeno u najkraćem roku a Vi i Vaši najbliži bićete obezbeđeni i zbrinuti.

Uz napomenu da TESLA24h paketi pomoći na putu ne uključuju nikakve dodatne troškove.

SERVIS

Pored šlepanja Vašeg vozila, koje možemo sprovesti bilo kada, bilo gde da se nalazite, možemo omogućiti i popravku (manjeg kvara već na licu mesta). Svakako, bilo da je u pitanju manji ili veći kvar, Vi možete nastaviti na put na koji ste namerili.

Mreža naših stručnjaka i partnera, su Vam dostupni 24h dnevno, svih sedam dana u nedelji, svakog dana u godini. Sve ih odlikuje pouzdanost, brzina i stručnost.

ŠLEP SLUŽBA

Ukoliko se dogodi da Vam vozilo stane bilo gde na putu u Srbiji i Evropi, kao korisnik TESLA24h paketa pomoći na putu, imate na raspolaganju uslugu šlepanja vozila 24h. Potrebno je samo da pozovete korisnički servis i bićete istog momenta upućeni koji se koraci preduzimaju da bi se problem brzo rešio.

Uz pomoć partnera iz svih gradova širom Srbije, uspevamo da dođemo do Vas u minimalnom vremenskom roku, ma gde da se nalazite. Takođe, šta god da se desi tokom vožnje, naši stručnjaci mogu rešiti već na terenu. Šlepanje je izvodljivo u skladu sa Vašim željama: do Vaše kuće ili neke druge lokacije. Važno je napomenuti da svi naši paketi pomoći na putu podrazumevaju prevoz ostalih putnika iz Vašeg vozila. To konkretno znači, obezbeđivanje adekvatnog hotelskog smeštaja i prevoz do njega za saputnike - Vašu porodicu ili prijatelje.

Bilo kojim paketom TESLA24h pomoći na putu obezbedili ste sebe i njih od svih neprijatnosti koje mogu da se dese kada Vam automobil stane na putu.